Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
08 Eylül 2022 Perşembe 11:05
Koşar'dan Manisa TSO Başkanı Yılmaz'a iade-i ziyaret

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, bir süre önce Manisalı İş İnsanı Arif Koşar’ı ziyaret etmiş, ikili uzun bir süre sohbet etmişti. Bu ziyaretin devamı dün Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşti. İş İnsanı Arif Koşar, ilk kez gittiği Manisa TSO'da hediyelerle karşılandı; güleryüzle ağırlandı. Ziyaret, çok samimi bir ortamda gerçekleşti.
Manisa TSO Başkan Yardımcısı Sezen Şenay’ın da bulunduğu ziyarette Manisa konuşuldu. İş İnsanı Koşar, ilk kez gittiği Manisa TSO’da çok güzel bir şekilde ağırlayan Başkan Yılmaz ve Şenay başta olmak üzere onların nezdinde tüm meclis üyelerine teşekkür ederken görevlerinde başarılar diledi. Başkan Yılmaz da Koşar’a nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Ziyaret, hediye takdimi ile son budu.      

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.