Editör
Editör
21 Ocak 2017 Cumartesi 06:32
Kırık ayağıyla öğrencilerini yalnız bırakmadı

Talihsiz kaza İlkokul öğretmeni Nihal Ünsal’ın oğlu Deniz Ünsal’ın 20.yaş günü alış verişine çıktığı sırasında meydana geldi. 50 Yaşındaki Nihal öğretmen, alışverişini tamamladıktan sonra evine doğru geldiği sırada 3916 sokak Manisa Büyükşehir Belediyesinden alınan özel izinle il genelinde internet sağlayıcı kazılara başlayan firmanın Büyükşehir Belediyesi karşısında gerçekleştirdiği ve kapatmadığı çukura girmesi sonrası sol ayağı kırıldı. Nihal öğretmenin evde bakıma muhtaç babasına ve engelli oğluna bakıyordu şimdi kendisinin ayağının kırılmasıyla evdeki bakıma muhtaç sayısı üç’e çıktı.

ÖĞRENCİLER AYAĞI ALÇIDAKİ ÖĞRETMENLERİNİ KARŞILARINDAN GÖRÜNCE ŞOKA GİRDİ

Öğretmenlerini okuldan sapasağlam uğurlayan Yunusemre ilçesindeki Cemal Ergün ilkokulunun minik öğrencileri karnelerini almaya geldikleri sınıfta öğretmenlerinin ayağını alçılı görünce şoka girdiler.25 yıllık öğretmen Nihal Ünsal, karnelerini verdiği öğrencilerine; “Bakın ben size yolda yürürken dikkatli olun diyorum. Bakın benim ki görünmez kaza. Bir şirketin kazdıktan sonra kapatmadığı çukura girdi ayağım ve şimdi kırıldı. Doktorlar alçıya aldı. İnşallah kısa sürede okula dönerim” dedi

“ÇOCUKLARINIZA VERDİĞİM KARNELER SİZLERİN KARNESİDİR SAKIN ONLARA KIZIP AZARLAMAYIN”     

25 yıllık ilkokulu öğretmeni Nihal Ünsal, öğrencilerini tek tek öpüp karnelerini, sömestre tatilinde okuyacakları hikaye kitabı verirken velilere yönelik; “Bu karnelere çocuklarınızdan ziyade sizlerin karnesi. Karnede rakamlara bakıpta sakın çocuklarınıza kızmayın, onları azarlamayın. Hepsinin ikinci yarıda düzelteceğinden ve enerjik şekilde ikinci yarıya geleceğinden hiç kuşkum yok” dedi.

Nihal öğretmen, ayağının kırılmasına neden olan çukurları açan firma hakkında davacı olacağını belirterek;  “Eşim ilgili firma yetkilileri ile görüşme sağladı. Eğer gerekeni yapmadıkları takdirde Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi gibi yapımcı firmaya dava açacağım. Ayağımın kırıldığı gün oğlum yaş günü idi. Engelli oğlumun yaş günü kutlamak yerine gözümü hastanede açtım. Allahtan havada attığım parandeler sonrası başımı betona çarpmadım. Evde bakıma muhtaç bir babam, birde engelli oğlum bulunuyor şimdi de onlara ben eklendim. Allah eşime güç kuvvet versin” dedi.

Doktorlar nihal öğretmenin ayağının en az 45 gün alçıda kalacağını belirtti.

Son Güncelleme: 23.01.2017 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.