Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
02 Temmuz 2020 Perşembe 17:10
Karaköy Pazaryeri açılacak mı?

Mecliste pazaryerlerinde alınacak tezgah tahsis kullanım ücreti de belirlenirken; Pazartesi günleri Karaköy’de kurulan ancak salgın yayılma riski nedeniyle İl Hıfzısıhha Kurulu’nun kararı ile faaliyette olmayan pazaryerinin durumu görüşüldü. Başkan Çerçi, Karaköy’de pazarın sokak içlerine yayıldığını,  bu duruma ilişkin benzer mahkeme kararları olduğunu dile getirdi. Bölge halkının da bu konuda şikayetleri olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Çerçi, meclis olarak hem pazarcı esnafını hem de burada yaşayan vatandaşları mutlu edecek bir çalışmanın yapılması gerektiğini ifade etti.  Madde, görüşülmek üzere ilgili komisyonlara sevk edildi.

Öte yandan pazarcı esnafının, Pazarcılar Odası önderliğinde Manisa'nın yeni Valisi Yaşar Karadeniz ile Alaybey ve Karaköy pazaryerleri hakkında görüşmek istediği de öğrenildi. Vali Karadeniz'in de önlemlerin uygun olması halinde pazaryerlerine sıcak baktığı edinilen bilgiler arasında yer aldı ancak nasıl bir yol izleneceği henüz netleşmedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.