Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
01 Haziran 2021 Salı 15:00
Kahveciler müşterilerine kavuştu

Manisa Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çetin, “Manisa Kahveciler Odasının 800 üyesi var. Bunun 650 tanesi kapalıydı. Uzun süre sonra kapılarımızı açtık, işimizin başındayız. Beklediğimiz zaman dilimi değil ama kapalı kalmaktan iyidir. Bütün meslektaşlarım dükkânlarını açtılar, evlerine ekmek götürme çabasındalar. Hayırlı olacağını düşünüyorum.  Malum ülkemizin sıcak bir bölgesindeyiz işimiz genellikle gece oluyor. Bu süre yetersiz. Ama önümüzdeki günlerde hep beraber destek vererek maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak aşacağız. Üyelerime de sesleniyorum. Bize verilen bu izni iyi kullanalım. Herkes birbirini kontrol ederek, müşterilerimizin de desteğiyle dikkat edelim” dedi.

Kahvehane işletme sahibi Erdi Öztürk de, “Açıldığımız için çok mutluyuz. Kapalı kaldığımız süre boyunca çok mağdur olduk. En çok etkilenenler kahveciler, kafe işletmecileri oldu. Fakat yaz dönemi olduğu için yasak saatleri daha geçe alınabilirdi diye düşünüyoruz. Çünkü daha çok yazın akşam 9’dan sonra esnaf para kazanmaya başlıyor” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.