Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
12 Ekim 2021 Salı 15:00
İYİ Parti Yunusemre'den örnek proje

İYİ Parti Yunusemre Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu ve İYİ Parti Yunusemre Gençlik Politikaları Başkanlığı'nın ortak çalışmasıyla Manisa'da örnek bir projeye imza atıldı. 

Proje kapsamında, Yuntdağı'ndaki 63 mahallede yaşayan okul çağındaki öğrencilere, eğitim dönemi içerisinde ihtiyaç duyacağı tüm gereçlerin bulunduğu kırtasiye seti dağıtılmaya başlandı. 

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'nde Yağcılar İlkokulu'na giderek "Eğitime Destek Eli" projesine start verdi.

"İYİ PARTİ İKTİDARINDA EĞİTİM IŞIĞI HERKESE EŞİT YANACAK"

Başkan Akan açıklamasında, "Genel Başkanımız Meral Akşener'in öncülüğünde hazırlanan, İYİ Parti iktidarında okul çağındaki her çocuğumuza ve gencimize kahvaltı ile öğle yemeğinin ücretsiz olarak sunulacağı Rüzgargülü Projesi' ile eğitimde paylaşım ve eşitlik ilkesinin esas alınacağı bir harekete imza atılmıştı. Biz de Yunusemre Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonumuz ile Gençlik Politikaları Başkanlığımızın ortak projesiyle birlikte geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz için bir proje hazırladık. Kırsal mahallelerimizden olan Yuntdağı bölgemizdeki 63 mahallede okul çağındaki çocuklarımıza, dersleri için gereken tüm gereçlerin içerisinde bulunduğu kırtasiye setleri hazırladık. Projemizi, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü gibi anlamlı bir günde Yağcılar İlkokulu'nda başlattık. Projemizin yürütücülerinden olan İYİ Parti Yunusemre Kadın ve Çocuk Hakları Komisyonu Başkanı Av. Nezahat Bölge Atak ve İYİ Parti Yunusemre Gençlik Politikaları Başkanı Cengiz Güleç'e çok teşekkür ediyorum. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için var gücümüzle yeni ve örnek projeler hazırlamaya, çocuklarımız ile gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. İYİ Parti iktidarında tüm öğrenciler eşit şartlarla eğitim öğretim hayatını tamamlayacak, eğitim ateşi herkese eşit ve paylaşımcı olarak yanacak" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.