Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
20 Nisan 2022 Çarşamba 17:38
İYİ Parti esnafın sorunlarını raporlayacak

Pandemiden bu yana ekonomik olarak zorlu günler geçiren yaşanan esnaf kesimlerinin sorunlarını dinleyerek rapor hazırlayan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Manisa’da esnaf odalarını ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Eryılmaz, esnaf odaları ziyaretleri kapsamında bir gün içerisinde 9 farklı esnaf odasını dinledi.

Manisa Ayakkabıcılar Esnaf Odası, Marangozlar Odası, Madeni Sanatkarlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Pazarcılar Odası, Elektronik Ürün Telekomünikasyon Malzemeleri Esnaf Odası, Terziler Esnaf Odası, Lokantacılar Odası ve Bakkallar Odası’nı ziyaret eden Başkan Eryılmaz, bir dokundu bin ah işitti.

“ESNAFLARIMIZ DAYANAMAZ DURUMDA”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, “İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı ve tüm ilçe başkanlıklarımız olarak toplumun her kesimine giderek şikayetçi olduklarını ve taleplerini dinliyoruz. Esnaflarımız, pandemi döneminden bu yana ciddi zorluklar yaşıyor. ‘Esnafa destek’ adı altında verilen krediler, esnafları daha da borç batağına çekti. Vergi yükü altında boğulan, kredilerine ödemekte zorlanan, elektrik ve doğalgaz faturaları nedeniyle beli bükülen esnaflarımız, ekonomik anlamda artık dayanamaz durumda. Esnaflarımızın tüm sorunlarını ve taleplerini not aldık. Notlarımızı bir rapor haline getirip Genel Merkezimize sunacağız. Bizleri ağırlayan tüm Esnaf Odası Başkanlarımız ve yönetimlerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.