Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
16 Haziran 2021 Çarşamba 08:59
Hedef Anadolu Lisesi’nde mezuniyet coşkusu

Özel Hedef Anadolu Lisesi bu yıl mezun olacak 12.sınıf öğrencilerine okul bahçesinde mini bir mezuniyet töreni düzenledi. Pandemi koşulları nedeniyle kısıtlı imkanlar doğrultusunda düzenlenen etkinlikte sosyal mesafe kurallarına dikkat edildi. Kutlamaya öğretmenler ve veliler de katıldı. Müzik Öğretmeni Özcan Şenver'in yönetiminde saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu ve sonrasında Okul Müdürü Selam Öztekin konuşmasını yaptı.  Öztekin, “12.Sınıf mezun öğrencilerimizi kutluyor bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyoruz. Onları bugünlere ulaştıran ailelerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz. Mezun öğrencilerimize üniversite eğitimlerinde, iş hayatlarında ve tüm yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.” dedi.

BAYRAK VE FLAMA DEVİR TESLİMİ YAPILDI

Öte yandan konuşmaların ardından geçtiğimiz yılın okul birincisi Sude Gencerler ile bu yılın birincisi Utku Sualp Turan tarafından mezuniyet kütüğüne plaket çakıldı. Eğitimde devamlılığı sembolize eden bayrak ve flama devir teslimi 12 ve 11. sınıflar arasında gerçekleştirildi. Mezun öğrenciler sınıf sınıf isimleri okunarak sahneye çağrıldı. Sahnede sınıf öğretmenleri tarafından temsili diplomaları verildi. Mezun öğrencilerin ve tüm katılımcıların heyecanla bekledikleri kep atmaya sıra geldiğinde alandaki heyecan zirveye çıktı. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ayfer Arslan’ın komutuyla, 10'dan geriye saymanın  ardından mezun olan öğrenciler, keplerini coşkuyla havaya fırlattılar. Tören sonunda öğrenciler tarafından pasta kesilerek bol bol hatıra fotoğrafları çektirildi.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.