Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
25 Ekim 2021 Pazartesi 13:54
EGİFED’den Manisalı genç iş adamlarına önemli görevler

Ege Bölgesi’nde faaliyet gösteren 7 derneğin üyesi olduğu, bin 300 iş insanını temsil eden Ege Genç İşadamları Dernekleri Federasyonu (EGİFED) olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Aydın Buğra İlter’in tek aday olduğu yönetim kurulu İzmir Karaca Kültür Merkezi’nde oldukça geniş bir katılım ile yapıldı. Delegelerin oyu ile tekrardan Yönetim kurulu başkanlığına seçilen Aydın Buğra İlter Ege bölgesinin kalkınmasına yönelik EGİFED üyesi derneklerin birlik ve beraberliğinin önemine vurgu yaptı.

Genel kurul toplantısında Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD) üyeleri de yer alırken, Manisalı genç iş adamları önemli görevler üstlendi.

MANİSA HER PLATFORMDA EN ÖN SIRALARDA YER ALACAK

Toplantıda önemli ekonomik ve toplumsal değerlendirmelerin yapıldığını vurgulayan MAGİAD Başkanı Halil Ağırbaşlı, “Organizasyonda federasyon derneklerinin birlik ve beraberliği, kentlerin ve Ege bölgesinin kalkınmasına vurgu yaptı. İş dünyasının ortak bir gelecek beklentisi, gelişmiş, adil ve çevreci bir Türkiye vizyonuna dikkat çekildi. MAGİAD olarak üstelendiğimiz misyon ve görevlerle kentimizdeki dinamikleri harekete geçirerek ekonomi, ticaret ve sosyal hayatın canlandırılması için bir köprü görevi göreceğiz. Manisa’mızın her platformda en ön sıralarda yer alması için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Benimle birlikte yönetim kurullarında önemli görevler üstlenen arkadaşlarımızın bu görevleri layıkıyla temsil edeceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu.

2018’den beri EGİFED Başkanlığını yürüten Aydın Buğra İlter tekrar başkanlık görevini üstlenirken, genel kurul toplantısına Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD), Balıkesir Genç İş İnsanları Derneği (BAGİAD), Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD), Manisa Genç İş Adamları Derneği (MAGİAD), Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD), Nazilli Genç İş Adamları Derneğiq (NAZGİAD) ve Bandırma Genç Girişimci İşadamları Derneği (BANGGİAD) başkan ve delegeleri katıldı.

Toplantıda önemli görevler üstlenen MAGİAD üyesi isimler:

YÖNETİM KURULU ASİL

Halil Ağırbaşlı (EGİFED Yönetim Kurulu Başkan Vekili)

Hüseyin Alp İlker

YÖNETİM KURULU YEDEK

Serdar Bozyaka

Serdar Topbaş

DENETLEME KURULU ASİL

İdris Şendil

DENETLEME KURULU YEDEK

Onur Ergin

HAYSİYET DİVANI ASİL

Ömer Geriter

HAYSİYET DİVANI YEDEK

Salih Fulcun

DANIŞMA KURULU ASİL

Ömer Özkara

DANIŞMA KURULU YEDEK

Rahim Renan Çapra

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.