Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
07 Kasım 2020 Cumartesi 12:43
CHP'nin 2 başkanı covid-19'a yakalandı

Türkiye genelinde olduğu gibi Manisa’da da corona virüs vaka sayılarında son bir aydır artış yaşanıyor.

CHP Manisa Şehzadeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çirmik ve CHP Manisa Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av.Mehmet Arslan yaptırdıkları Covid-19 testlerinin pozitif çıktığı sosyal medyaya yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.
Aynı gün yaptırdıkları Covid-19 testleri pozitif çıkan il ilçe gençlik kolları başkanı, geçtiğimiz günlerde depremin yaşandığı İzmir’e yardım malzemeleri götürerek depremzede vatandaşlara dağıtımını yapmıştı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR

CHP Manisa Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av.Mehmet Arslan, 2 Kasım tarihinde babası Manisa Baro Başkanı Ali Arslan ile birlikte yaptırdığı Covid-19 testinde, babası pozitif kendisi ise negatif çıkmıştı.
CHP Yunusemre Gençlik Kolları Başkanı Arslan sosyal medyasında yaptığı paylaşımda vatandaşları dikkatli olmaya davet ederek;
“02.11.2020 tarihinde yapılan testte babam pozitif ben negatif çıkmıştım ancak babamla temaslı olduğum için 03.11.2020 tarihinden beri karantinadayız.

Son birkaç gündür yaşadığım aşırı şiddetli ağrılar ve belirtiler yüzünden ilçe sağlık müdürlüğü yetkilileriyle görüştüm ve eve gelip örnek aldılar. Test sonucum az önce belli oldu maalesef pozitif çıktım. Sağlık durumum gayet iyi ancak salgın en zirve zamanlarında lütfen herkes çok dikkatli olsun. Sağlıklı günlerde görüşebilmek ümidiyle.’’ ifadelerine yer verdi.

CHP Manisa Şehzadeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çirmik ise sosyal medyasında yaptığı paylaşımda kendisiyle temasta bulunan kişilere çağrıda bulunarak;
“06.11.2020 tarihinde yaptırmış olduğum Covıd-19 test sonucum pozitif çıkmıştır. Bu nedenle 14  günlük karantina sürecim başlamış bulunmaktadır. Son günlerde temasta olduğumuz arkadaşlarımızın test yaptırmasını rica ediyorum.’’ ifadelerini kullandı.

İZMİR’DEN KAPMIŞ OLABİLİRİZ

CHP Manisa Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av.Mehmet Arslan, 2 Kasım tarihinde yaptırdığı Covid19 testinin nefatif çıkmasının ardından İzmir deprem bölgesine yardım malzemesi götürüp dağıttıklarını ve corona virüsünü oradan kapmış olabileceklerini dile getirdi.

CHP’li Gençlik Kolları Başkanı Arslan yaptığı açıklamada;
“2 Kasım tarihinde babamla yaptırdığım testin negatif çıkmasını ardından CHP Şehzadeler İlçe Gençlik Kolları başkanımız ile birlikte İzmir deprem bölgesine topladığımız yardımları götürerek depremzede vatandaşlarımızın yanında olmak istedik. Birkaç gün orada yardım malzemeleri dağıttık. Manisa’ya döndüğümüzde 6 Kasım’da şiddetli bel ve sırt ağrısı şikayetlerimizle tekrar test yaptırdık. Yaptırdığımız testler sonucunda ikimizin de Covid19 testi pozitif çıktı. Sanırım virüsü İzmir’de kaptık. Çünkü orada kimin virüsü taşıdığını veya taşımadığını bilmiyoruz. İzmir deprem bölgesinde bu konuda bir sıkıntı yaşandığını düşünüyorum. Bu konuda bir an önce gerekli tedbirlerin alınması gerekir. Yoksa deprem yıkıcı etkisi kadar İzmir’de corona virüsünde etkisi büyük olabilir’’ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.