Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
02 Temmuz 2021 Cuma 16:31
Büyükşehir Belediyesi’ni yasa boğan ölüm

Büyükşehir Belediyesi’nde görevli olan elektrik-elektronik mühendisi Mustafa Olgun, önceki gün kalp krizi geçirerek hayata veda etti. Olgun, dün Hatuniye Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Belediyesi Başkan Yardımcısı Musa Dirik, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi personeli, Olgun ailesi, sevenleri ve arkadaşları da cenaze törenine katıldı.

Çok genç bir yaşta hayatını kaybeden Olgun’un cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Ailesi, Olgun’un tabutu başında gözyaşları dökerken, onu teselli etmek isteyen aile fertleri de hüzne boğuldu. Mustafa Olgun, Hatuniye camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kırtık Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Son Güncelleme: 02.07.2021 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.