Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
05 Kasım 2021 Cuma 17:00
Başkan Eryılmaz'dan Organ Bağışı Haftası mesajı

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası nedeniyle açıklama yapan İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, organ bağışı farkındalığının artırılması için projeler geliştireceklerini ifade etti. Vatandaşların organ nakli konusunda bilinçlendirilmesi gerektiğini belirten Başkan Eryılmaz, "Unutmayalım ki yarın biz de organ nakli bekleyen bir hasta olabiliriz" ifadelerini kullandı.

"YARIN BİZLER DE ORGAN NAKLİ BEKLEYEBİLİRİZ"

İYİ Partili Eryılmaz açıklamasında, "Tedavisi sadece organ ve doku nakli ile mümkün olan hastalıklar tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sağlık sorunlarının en başında yer almaktadir. Türkiye'de organ ve doku nakli bekleyen hastaların sayısı her geçen gün artarken, ne yazık ki organ bağışı ihtiyacı karşılanması konusunda yetersiz kalınıyor. Türkiye Organ Nakli Vakfı'nın son verilerine göre ülkemizde 24 bin 990 hasta, hayatlarına devam edebilmek için organ nakli bekliyor. Organ Bağışı konusunda yapılacak olan her çalışma, her proje ve her açıklama büyük bir önem taşıyor. Unutmayalım ki yarın bizler de organ nakli bekleyen bir hasta olabiliriz. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızı organ nakli konusunda daha bilinçli olmaya çalışıyor, herkese mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum. 

Son Güncelleme: 05.11.2021 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.