Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
06 Mart 2021 Cumartesi 22:05
AK Partili Kıvırcık sağlık çalışanlarına ve kadınlara çiçek takdim etti

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, “Bugün sağlık sisteminin göz bebeği şehir hastanelerimizden Manisa’mız için büyük bir anlam ifade eden, çalışmalarından gurur duyduğumuz Şehir Hastanesi’ni ziyaret ettik. Pandemi dönenini atlatmaya çalıştığımız bu günlerde kıymetli sağlık çalışanlarımıza hem teşekkür etmek, hem de çalışmalarında yanlarında olduğumuzu belirtmek için geldik. Manisa Şehir Hastanemiz, hem Manisa’mız için hem de bölge illerimiz için çok önemlidir. İnsanlara sağlık dağıtan ve bu sağlık dağıtımını da büyük bir sevgiyle, hoşgörüyle, ilgiyle yapan, insanların sadece fiziksel olarak iyileşmesi değil, kendilerini huzurlu ve güvenli hissederek ayrıldıkları bir yer. Başhekimimize, ekibine, bu şehir için emek veren tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Pandemi yavaş yavaş atlatmaya başladıklarını belirten Kıvırcık, bugüne kadar yüksek bir özveri ile çalışan sağlık çalışanlarının yükünü azaltmak için vatandaşların kurallara uymasını gerektiğini vurguladı.

Manisa Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Serkan Saka ise, Semra Kaplan Kıvırcık’a gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür ederek, 12 aydır pandemi sürecini yürüttüklerini açıkladı. Baka, “Yavaş yavaş normalleşme başlıyor, Manisa’ya ve çevre illerimize hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.