Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
28 Eylül 2022 Çarşamba 15:09
AK Partili Aydemir'den ilçelerde yoğun mesai

Aydemir sabahın erken saatlerinde başladığı Alaşehir İlçe Programı kapsamında öncelikle Alaşehir Kaymakamı Alper Faruk Güngör'ü ziyaret etti. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş'i ziyaret eden Aydemir, hem yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi hem de talepleri dinledi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyareti sonrası İlçe Kaymakamı Alper Faruk Güngör, DSİ İzmir Bölge Müdürü Birol Çınar, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Demirel, MHP İlçe Başkanı Necdet Türk ve Kurum Müdürleriyle birlikte Muhtarların taleplerini dinledi. Öğle saatlerinde Alaşehir İlçe Programını tamamlayan Aydemir akabinde Selendi'ye hareket etti.

Selendi İlçe Programı kapsamında İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, DSİ İzmir Bölge Müdürü Birol Çınar, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kaçar, MHP İlçe Başkanı Mehmet Karabulut ve Kurum Müdürleriyle birlikte Muhtarların taleplerini dinledi.

Selendi'deki toplantının ardından Kula'ya geçen Aydemir, öncelikle Kula Kaymakamı Birkan Tatlısöz'ü ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürünü ve İlçe Tarım Müdürünü de ziyaret eden Aydemir, sonrasında esnaf ve vatandaşlarla buluşarak taleplerini dinledi. Akşam saatlerinde de AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ve Parti Teşkilatı ile birlikte Kula'da yapımı devam eden Gençlik Kampı'nı ziyaret etti. Aydemir, burada yaptığı konuşmada Gençlik Kampı'nın Kula için çok önemli bir eser olduğunun altını çizerek, bu eserin ilçeye kazandırılmasında büyük katkıları olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu'na teşekkürlerini iletti. Milletvekili Uğur Aydemir bu programın ardından ilçe ziyaretlerini tamamlayarak Kula'dan ayrıldı. 

 

Son Güncelleme: 28.09.2022 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.