Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
18 Ağustos 2020 Salı 15:40
25 koruma bekçisi çiftçi için mesaide

25 koruma bekçisi hem motosikletle, hem arabalarla bağlarda, tarlalarda, sergi alanlarında hırsızlık olaylarına karşı çalışıyor. Yeni sezonun başlaması nedeniyle Şehzadeler Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ahmet Özcanlar, yönetim kurulu üyeleri Coşkun Çağlayan Irmak, Boran Özseyhan, Saha Amiri Murat Akın ile birlikte bekçileri ziyaret etti.

Yeni sezonun hem üreticiler hem de koruma bekçileri adını hayırlı olmasını dileyen Başkan Özcanlar, "Çiftçilerimize faydalı olmak için burada toplandık. Üzüm sezonu başladı. Kesilecek olan üzümler serilecek. Bu sergi yerlerini arkadaşlarımız tespit ediyor. onları takip ediyorlar. Özellikle bu dönemde çiftçimizin serdiği ürünlere zarar gelmesin diye elimizden geleni yapıyoruz. Çiftçilerimize bereketli, bol kazançlı bir sezon diliyoruz" dedi.

HIRSIZLIK OLAYLARINA KARŞI KORUMA

Bu dönemde bazı bölgelerde hırsızlık olaylarının çok yaşandığına dikkat çeken Özcanlar,"Arkadaşlarımız o bölgelere daha çok odaklanıyor. Bölge çavuşlarımız var. Şehzadeler'i 4 bölgeye ayırdık. Her bölgenin bir çavuşu var. Çavuşlarımıza bağlı bekçilerimiz var. Çoğu çiftçilerimizde çavuşlarımızın, bekçilerimizin telefonları var. Bir olay olduğunda hemen devreye giriyorlar. Jandarmayla, kolluk kuvvetlerimizle birlikte çalışıyoruz. Bölgenin geniş olması nedeniyle özellikle üzüm sezonunda çok sıkıntı yaşanıyor. Bazı üreticilerimizin aidatlarını ödemediğinden dolayı elimizde personelimizle mücadele etmeye devam ediyoruz. Çiftçi arkadaşlarımızın yardımcı olmasını bekliyoruz. Hizmet olması için paranın olması gerekiyor. Bunları gidermeye çalışıyoruz. Bütün sıkıntılara rağmen üreticilerimizin ektiği ürünlerin zarar görmemesi için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah kazasız belasız bir sezon geçiririz. Saruhanlı Belediyemiz bekçilere destek veriyor. Aynı desteği Şehzadeler Belediyesi'nden de bekliyoruz" diye konuştu.Nermin UÇTU

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.