17 Aralık 2017 Pazar 17:29
Yenilenen bulvar geceleri de ışıl ışıl oldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesi Atatürk Bulvarı Yol ve Tretuvar Düzenlemesi projesinin aydınlatmalarının montajını tamamlandı. Işıl ışıl bir görünüme kavuşan ilçe girişi, vatandaşların da büyük beğenisini kazandı.

İlçe merkezlerinde başlattığı prestij projeler ile şehrin dört bir yanını yeniden şekillendiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli’de de övgü kazanan bir projeye daha imza attı. Ahmetli ilçesi Atatürk Bulvarı Yol ve Tretuvar Düzenlemesi projesi kapsamında, modern aydınlatmalar da ilçe sakinlerinin kullanımına sunuldu. Altyapı çalışmaları ile başlayan ardından, kaldırım ve bordür düzenlemeleri, kilit parke kaplaması ve trafik işaret ve işaretçilerinin montajını takiben aydınlatma direklerinin de montajı tamamlandı. Renkli aydınlatmaları ile Ahmetli ilçesinin gece görüntüsüne büyük bir değişiklik kazandıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların büyük beğenisini kazandı. Vatandaşlar, peyzaj çalışmalarının tamamlanmasıyla ilçe girişinin çehresinin tamamen değişeceğini dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.