14 Aralık 2017 Perşembe 17:11
Yağmursuyu çalışmaları dört koldan ilerliyor

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün Salihli merkezindeki su taşkınlarını önlemek için hayata geçirdiği 25 kilometrelik yağmur suyu hattı çalışmaları dört koldan ilerliyor.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’da ilçe merkezinde yaşanan su baskınları sorununu çözecek olan yağmur suyu hattı çalışmasını yerinde inceledi. Hat döşeme çalışmalarının sürdürüldüğü Şüheda Caddesi’nde incelemelerde bulunan Başkan Kayda, devam eden yağmur suyu alt yapı projesi hakkında yüklenici firma sorumlusundan bilgi aldı. Yağmur suyu alt yapı çalışmalarının dört bir koldan yüklenici firma tarafından devam ettiğini ifade eden Başkan Kayda “Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ işbirliğinde devam eden yağmur suyu projemizin tamamlanma sürecinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza gösterdikleri anlayış ve sabırdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Alt yapı çalışmaları tamamlandığında, yapılan işin ne kadar önemli olduğunu hep birlikte göreceğiz, yaşayacağız. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum ”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.