03 Ekim 2017 Salı 16:34
Vali Güvençer cami ve din görevlilerini ağırladı

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla cami ve din görevlilerini makamında ağırladı.

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Manisa İl Müftüsü Sinan Cihan ve müftülük görevlileri Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 24 Eylül 2017 Pazar günü Amasya’da yapılan Hafızlık Yarışmasında Türkiye birincisi olan, Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı olarak hafızlık eğitimi veren Akhisar Hilaliye Erkek Kur’an Kursu öğrencisi İbrahim Önavcı da katıldı. Ziyarette konuşan İl Müftüsü Sinan Cihan Vali Güvençer’in kabulü nedeniyle teşekkür ederek, “Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında Camiler ve Din Görevlileri Haftasını idrak ediyoruz. Hem 1-7 Ekim tarihleri arasında idrak edilen ve pek çok etkinlikle kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası hem de kuran kursları öğrencileri arasında yapılan Hafızlık yarışmasında Türkiye birincisi olan Hilaliye Kur’an Kursu’muzdaki öğrencimizi Sayın Valimizin huzuruna getirmek vesilesiyle bu ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz” dedi. Ziyarette Müftü Sinan Cihan ve din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik eden Vali Güvençer haftanın hayırlı ve verimli geçmesini diledi.

Amasya’da yapılan Hafızlık Yarışmasında Türkiye birincisi olan İbrahim Önavcı ile de yakından ilgilenerek tebrik eden Vali Güvençer, Önavcı’ya Cumhuriyet altını ve çeşitli kitaplar hediye etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.