Editör
Editör
02 Mart 2018 Cuma 15:36
Üst geçit 3 aydır kapalı!

Yunusemre ilçesinde yaklaşık 3 ay önce damperi açık unutulan tırın çarpmasıyla hasar gören ve o günden bu yana onarımı yapılmayan kapalı olan üst geçit önünde CHP Yunusemre İlçe Başkanı Serdar Bozyaka, İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Cebeci ve partililer Teşkilatı eylem yaptı.

Kazanın meydana geldiği 29 kasım tarihinden bu yana üst geçidin kullanıma kapalı olduğunu belirten CHP Yunusemre İlçe Başkanı Serdar Bozyaka, üst geçidin girişlerine tel çekilerek, 3 ay kadar önce  'Yaya üst geçidinin trafik kazası hasarından dolayı kullanılması tehlikeli ve yasaktır' yazısı asıldığını ileri sürdü.

Yolun karşısına geçmek isteyen yayaların yaklaşık 100 metre ilerideki kavşağa kadar yürüyüp, karşıya geçmek zorunda kaldığını vurgulayan CHP Yunusemre İlçe Başkanı Bozyaka, Muradiye Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların, üst geçidin bir an önce yapılması için imza topladığını söyledi.

Üst geçidin Karayolları Genel Müdürlüğü’nün sorumluluğunda olduğunu öğrendiklerini kaydeden Bozyaka, “Yaklaşık3 aydır bu üstgeçit kapalı şekilde duruyor. Karşıya geçmek isteyen insanlar çok hızlı akan trafiğin içinde kaza tehlikesiyle karşıdan karşıya geçmeye çalışıyor. Her gün okula gitmek isteyen çocuklar da üstgeçidi kullanamadığı için güvensiz şekilde demirlerin üzerinden atlayıp okuluna gidiyor. Bu manzaraya biran önce son verilmeli. Bir üstgeçit 3 aydır nasıl yapılamaz, tamir edilemez? Vatandaşlarımızın güvenliği için biran önce üstgeçit arız giderilsin.” Diye konuştu.

-Pankart ile hasarlı yer örtüldü

Basın açıklamalarından 15 dakika önce üstgeçide bazı kişilerin geldiğini ve tırın damperinin çarpıp hasar oluşturduğu yeri örtecek şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişini duyuran pankartı astıklarını dile getiren Bozyaka, “Bizim geleceğimi haber aldılar ve hasarlı olan yeri kapatmak istediler. Ancak bu pankartla bu ayıbı kapatamazsınız.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.