01 Ekim 2017 Pazar 15:11
Üniversite yolunda yağmursuyu sorun olmayacak

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Muradiye kampüs yolunda yağmursuyu hattı döşeme çalışmasına devam ediyor. Ekiplerin bin 200 metrelik hattın yarısını tamamladığı öğrenildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde olası su taşkını sorunlarını ortadan kaldırmaya devam ediyor. MASKİ, Yunusemre ilçesine bağlı Muradiye Mahallesi’nde bulunan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi’ne giden caddede başlattığı altyapı çalışmasında yarıya ulaştı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen çalışma kapsamında, kampüs girişinde yer alan caddede bin 200 metrelik yağmursuyu hattı döşeme çalışmasında sona doğru ilerliyor. Çalışma tamamlandığında yerleşkenin eğimli yapısı nedeniyle cadde üzerinde birikme yaparak araç ve yaya trafiğini aksatan su birikintileri ortadan kalkacak.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, il genelinde yağışlı havalardaki su baskınlarını ortadan kaldırmak için yağmursuyu hattı imalatlarının aralıksız devam ettiğini söyledi. Aslay, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak imalatlarını gerçekleştirdiğimiz yağmursuyu hatları sayesinde yağışlı havalarda vatandaşlarımız sıkıntı çekmeyecek. Yunusemre ilçemizin Muradiye Mahallesi’nde yer alan Celal Bayar Üniversitemizin yerleşkesine ve Yuntdağı bölgesindeki mahallelerimize giden caddede yağmursuyu hattı imalatımız sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Yapılan altyapı ile cadde üzerinde su birikintileri yaşanmayacak ve vatandaşlarımız güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilecekler” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.