Editör
Editör
29 Nisan 2022 Cuma 12:17
Türkiye Jokey Kulübü'nden "Seyisbaşı" kursu

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre; 

Türkiye Jokey Kulübü, Karacabey Atçılık  Eğitim Merkezi'nde Seyisbaşı (Çalıştırıcı Seyis) kursu düzenleyecek. 

Ülkemizde at bakımı ve idmanı hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesi amacıyla düzenlenen kursta Seyisbaşı unvanına sahip olacak kişiler, yarış atlarının sabah idmanının yaptırılması, bakımı, beslenmesi, gezintilerinin yaptırılması ve yarış alanına götürülüp-getirilmesi işinde çalışacaklar.

Kursiyerler için eğitim süresi 3 ay ile 8 ay arasında değişmekte olup, kursiyerlerin başarı/performans/yetenek durumlarına göre eğitim süresi belirlenecek. Kurs yatılı olup, kurs süresince kursiyerlerin tüm eğitim ve iaşe masrafları Türkiye Jokey Kulübü tarafından karşılanacak. 

Başvurular 1  Mayıs - 31 Mayıs  2022 tarihleri arasında, İstanbul Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezine hafta içi, diğer başvuru merkezlerine ise haftanın her günü 10.00 - 17.00 saatleri arasında yapılacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.