29 Eylül 2017 Cuma 15:55
Turgutlu’daki muhtarlık binaları da yenileniyor

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü boya atölyesi ekiplerinin şehrin dört bir yanında sürdürdüğü boyama çalışmaları kapsamında muhtarlık binalarının ihtiyaçlarını da karşılarken, Mustafa Kemal Mahallesi muhtarlık binasının dış cephesi de boyanarak bine yeni bir görünüme kavuştu.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü boya atölyesi ekiplerinin boyama çalışmalarıyla yepyeni bir görünüm kazanan muhtarlık hizmet binaları hem vatandaşların hem de mahalle muhtarlarının beğenisini kazandı.Mahalleye yapılan hizmetlerin yanı sıra muhtarlık binasının da yeni görünümünden memnuniyet duyduklarını ifade eden Mustafa Kemal Mahalle Muhtarı Mehmet Temel, “Mahallemize kısa süre içerisinde çok büyük hizmetler yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor. Turgutlu Belediye Başkanımız Turgay Şirin Beyefendinin ve ekibinin mahallemizde çok büyük emeği var. Allah kendilerinden razı olsun. Bizim vatandaşlarımıza ulaştığımız binamızın boyanmasından dolayı da belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.