30 Eylül 2017 Cumartesi 13:19
Turgutlu’da yollara kilit parke taşı

Turgutlu Belediyesi şehrin dört bir yanında sürdürdüğü yol yenileme çalışmalarını tüm hızıyla devam ederken, bu kapsamda Mustafa Kemal Mahallesi’nde 16 sokağın 7’sinin yollarına kilit parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Altyapısı tamamlanmış cadde ve sokaklarda yenileme çalışmalarını yürüten Turgutlu Belediyesi, Mustafa Kemal Mahallesinin 7 sokağında kilit parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı. Kübra Sokak, Diyar Sokak, Bostan Sokak, Eker Sokak, Yener Sokak, Çağrı Sokak ve Bostan Sokak’ta çalışmalarını tamamlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu sokaklarda yaklaşık 10 bin metrekare parke taşı çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Kemal Mahalle Muhtarı Mehmet Temel, “Atatürk Mahallesinin bölünmesiyle 2007 yılından bu yana Mustafa Kemal Mahallesi Turgutlumuzun yeni bir mahallesi olmuştur. Mahallemizde yaşanan yolların sıkıntılarını çok çektik. Sayın Belediye Başkanımız Turgay Şirin bizi yalnız bırakmadı ve bu sıkıntıların çözümü için ekibiyle birlikte çalışmalara başladı. Şuanda mahallemizde bulunan 7 sokağın parke taşları yenilendi. Sokaklar daha sağlıklı ve kullanışlı hale geldi. Mustafa Kemal Mahallesinde toplamda 16 sokağımız yenilecek. Yapılan bu çalışmalar için Belediye Başkanımız Turgay Şirin’e çok teşekkür ediyorum, sağolsun varolsun”dedi.

Çalışmaların Mustafa Kemal Mahallesine hayırlı olması temennilerinde bulunan Başkan Şirin ise, “Söz verdiğimiz gibi çalışmalarımızı günden güne artırıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz Mustafa Kemal Mahallesinde 7 sokağın parke taşlarını yenilediler. Bu 7 sokağımızda yaklaşık 10 bin metrekare parke taşı döşeme çalışması yapıldı. Önümüzde yenilenmesi yapılacak olan 9 sokağımız daha var. O sokaklarımızda da çalışmalarımıza en kısa zamanda başlayıp bitireceğiz. Çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını temenni ediyorum”şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.