Aytaç Kumbaracıoğlu
Aytaç Kumbaracıoğlu
17 Kasım 2017 Cuma 14:59
Tanrıverdi’den taziye ziyaretleri

22., 23. ve 24. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, dün Manisa’da taziye ziyaretlerini gerçekleştirdi. Tanrıverdi, kayınvalidesini kaybeden Arif Koşar’a ve Manisa’nın eski belediye başkanlarından Adil Aygül’e taziye ziyaretlerinde bulundu.

Geçtiğimiz Pazar günü Kayınvalidesi Jülide Ertekin’i kaybeden Arif Koşar’ baş sağlığı dileklerini sunan Tanrıverdi, Ankara’da olduğu için cenaze merasimine katılamadığını; Koşar ve Ertekin ailelerine taziye dileklerini iletmek istediğini söyledi. Koşar da Tanrıverdi’ye teşekkürlerini sundu.

Tanrıverdi ardından, Manisa’nın eski belediye başkanlarından Adil Aygül’ün ailesini ziyaret etti. Merhumun oğlu Burak Aygül’e baş sağlığı dileyen Tanrıverdi, “Adil Başkan Manisa’da çok sevilirdi. Ne başkanlığı döneminde, ne öncesinde ne de sonrasında kimseyi kırmamış bir insandır. Benim de yakinen tanıdığım biriydi. Hakikaten üzerine çok güzel şeyler söylenebilecek bir insandı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Allah geride kalanlara sabırlar ve ömür versin” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.