12 Ocak 2018 Cuma 17:59
Suya kavuşan mahalle halkı hayır yemeği düzenledi

Manisa’nın Saruhanlı ilçesine bağlı Çullugörece Mahalle sakinleri kesintisiz suya kavuşmaları dolayısıyla hayır yemeği düzenledi.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Saruhanlı Çullugörece Mahalle sakinlerinin suya kavuşmaları dolayısıyla düzenledikleri hayır yemeğine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar, MASKİ tarafından mahallelerinde açılan yeni sondajın sevincini düzenledikleri hayır ile paylaştılar. Uzun yıllardır yeterli ve kesintisiz suyun özlemini çeken mahalleli, saniyede 8 litre verime sahip olan sondajla birlikte suya kavuştu. Mahallede tertip edilen programda, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar ve MHP’li meclis üyeleri Mesut Karakış ve İbrahim Aydoğan,MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Hayri Okkalı, Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinasyon İşleri Müdürü Ali Aybars Özbilgin, MASKİ İlçe Şefi Serdar Özgedik, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlerinden Recep Günay yer aldı. Hayır yemeği sonrasında Genel Müdür Yardımcısı Bilgen, mahalleli ile birlikte kılınan Cuma namazının ardından mahalle kahvehanesinde vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Çullugörece Mahalle Muhtarı Mustafa Kılınç, “Mahallemizde yıllardan beri su sıkıntısı yaşanmaktaydı. Defalarca sondaj çaktık, ancak suyu bulamadık. Yazları 6 ay boyunca köyümüz susuz kalıyordu. Ama sağolsun Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ sayesinde sonunda suyumuza kavuştuk. Yıllardır adağımız vardı. Suyumuz çıktığında mahalle olarak bir hayvan keselim, küçük çaplı bir köy hayrı yapalım demiştik. Çok şükür ki bugüne kısmetmiş. Biz çıkan bu suyun çok daha azına bile razıyken, saniyede 8 litrelik su çıkardılar. Bu, MASKİ’nin üstün başarısı sayesinde oldu. Çünkü bütün bölge tek tek gezilerek,çok fazla araştırma yapıldı. Bunun için mahallem ve şahsım adına Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkürü borç biliyoruz. MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’dan da Allah razı olsun. Saruhanlı şefimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.