19 Aralık 2017 Salı 14:02
Selendi’de 29 içme suyu deposuna bakım

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Selendi ilçesinde 29 içme suyu deposundaki bakım onarım çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlara daha sağlıklı içme suyu temin edildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde içme suyu depolarındaki bakım onarım çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Selendi ilçesindeki 29 içme suyu deposunda bakım onarım çalışmaları tamamlandı. Depolarda; yalıtım, fayans döşeme, vana ve boru değişimi yapıldı. Ayrıca, çevre düzenlemesi yapılan içme suyu depolarının iç ve dış cepheleri boyandı. MASKİ ilçede ayrıca, Halılar, Mıdıklı ve Gölbaşı mahallelerinde sıfırdan içme suyu deposu inşa ederek vatandaşların hizmetine kazandırdı. Yapılan çalışmalar ile mahalleler yıllardır bekledikleri hizmete kavuştu.

Son Güncelleme: 19.12.2017 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.