Editör
Editör
01 Aralık 2017 Cuma 13:04
Şehzadeler Mütevelli Heyeti Muhtarları seçimle belirlendi

Şehzadeler İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti toplantısı, Şehzadeler Kaymakamlığı Toplantı Salonunda Kaymakam İsmail Çorumluoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya katılan Manisa Barosu avukatlarından Özge Arslan Eroğlu tarafından sunum eşliğinde kadına şiddet konusunda muhtarlara bilgi aktarıldı.

2018 yılı faaliyet döneminde görev yapacak muhtarlık seçimi için muhtarlardan Alaybey Mahallesi Muhtarı Mustafa Eken, Sancaklı İğdecik Mahallesi Muhtarı Yusuf Ziya, Akıncılar Mahallesi Muhtarı Haydar Güreş, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Tekin Aydın ile Ege Mahallesi Muhtarı Ramazan Çayırlen aday olduklarını açıkladı.

Yapılan seçimde 5 muhtardan en fazla oyu alan Sancaklı İğdecik Mahalle Muhtarı Yusuf Ziya Özel Özel (44 oy) ile Akıncılar Mahalle Muhtarı Haydar Güreş (34 oy) seçildi. Bir önceki dönem görev alan iki muhtara da kaymakam tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Seçilen 2 muhtar, Şehzadeler İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde 2018 yılı faaliyet dönemi için görev alacak. (Turgay DUYAR)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.