11 Ekim 2017 Çarşamba 13:33
Saruhanlı’da arazi yoluna sıcak asfalt

Saruhanlı Belediyesi tarafından Gümülceli Mahallesi Çamtepe mevkisinde 2 kilometre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki arazi yoluna sıcak asfalt atıldı.

2017 yılı asfalt kaplama çalışmalarını sürdüren Saruhanlı Belediyesi, Gümülceli’de hayata geçirdiği asfalt çalışması ile çiftçinin ve üreticinin yüzünü güldürdü.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, asfalt çalışmasının devam ettiği yolda incelemelerde bulunarak, birim müdürlerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Başkan Yaralı, buradaki incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, 2017 yılı sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiğini, bu kapsamda birçok mahallede yolları asfaltladıklarını kaydetti.

Gümülceli Mahallesinde de üreticilerin arazilerine ulaşım sağladıkları ve yoğun olarak kullanılan Çamtepe mevkisinde 2 kilometre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki arazi yoluna sıcak asfalt attıklarını ifade eden Yaralı, çalışmanın hayırlı olmasını diledi.

Gümülceli Mahallesi Muhtarı Ali Kavuklu ise Saruhanlı Belediyesi tarafından yapılan asfalt çalışmalarından dolayı çok memnun olduklarını ifade ederek Başkan Yaralı’ya teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.