23 Ağustos 2017 Çarşamba 13:55
Saruhanlı’da 11 adet su deposu yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine daha sağlıklı içme suyu temin etmek amacıyla 11 içme suyu deposunun bakım onarım çalışmalarına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, büyük bir titizlikle eski su depolarını yenilemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl, il genelinde 190 adet su deposunu yenileyerek daha sağlıklı hale getiren MASKİ, 2017 yılı programında bu sayıyı 460’a çıkararak ihtiyaca göre kapsamını genişletiyor. Ekipler Akhisar, Demirci, Selendi ve Soma ilçelerindeki bakım onarım ve revizyon işlerini hızla sürdürürken, Saruhanlı’daki su depolarının da yer teslimi gerçekleştirildi. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalarla Saruhanlı merkez, Çamlıyurt, Bedeller, Taşdibi, Seyitoba, Heybeli, Apak, Bahadır, Kemikdere ve Hacırahmanlı mahallelerinde toplam 11 adet su deposu yenilenerek sağlıklı hale getirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.