09 Ekim 2017 Pazartesi 12:57
Saruhanlı Belediyespor’da voleybol heyecanı başlıyor

Manisa’da bu yılki voleybol turnuvalarına gençler, yıldızlar ve minikler olmak üzere 3 kategoride katılacak olan Saruhanlı Belediyespor Voleybol Takımı haftanın 3 günü yeni spor salonunda çalışmalarına devam ediyor.

Yoğun bir yaz dönemi geçiren ve İzmir’de yapılan 3’lü turnuvada şampiyon olan Saruhanlılı voleybolcular grup maçlarının başlamasını bekliyor. Takım, haftanın 3 günü antrenman çalışmalarını sürdürüyor. Saruhanlı Belediyespor Direktörü Mutlu Çamlıyer, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Saruhanlı Belediyespor olarak sadece futbol ile sınırlı bir kulüp olmadıklarını, kulüp çatısı altında tüm branşlarla spor takımlarına sahip olduklarını söyledi. Voleybol branşında da çok uyumlu bir ekip oluşturduklarını, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirten Çamlıyer, "Takımımız resmi maçlara çıkmak için heyecanla bekliyor. Bize bu yolda sınırsız destek olan Belediye Başkanımız Dr. Hüseyin Yaralı ve Kulüp Başkanımız Recep Çımat’a teşekkür ederiz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.