03 Ekim 2017 Salı 15:26
Salihli’nin tanıtımı için buluştular

Manisa’nın Salihli ilçesinde faaliyet gösteren bazı dernek ve gruplar, ilçenin daha iyi tanıtılabilmesi amacıyla düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu başkanlığında ilçede faaliyet gösteren Salihli Belediyesi Fotoğraf Okulu, Salihli Fotoğraf Derneği (SALFOD), Salihli Bisiklet Grubu (SALBİT), Salihli Yürüyüş Grubu (SARDOG), Salihli Enduro Touring Motosiklet Grubu (SETMOG), Kara Aslar Motor Grubu, Salihli Motosiklet Grubu, Türk Chopper Salihli Grubu temsilcileri, bir araya gelerek şehrin daha iyi tanıtılabilmesi konusunda fikir alışverişinde bulundu. Salihli Belediyesi’nde gerçekleşen ilk toplantıda grup temsilcileri, üzerlerine düşen her görevi yapmaya hazır olduklarını ve Salihli’nin tanıtılması noktasında neler yapılabileceğini görüşerek tanıtımla ilgili güzergah ve rota belirleme çalışmalarına başladı. Salihli’nin sahip olduğu bilinmeyen tarihi ve kültürel değerleri ortaya çıkarmayı belediye olarak önemsediklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Karaoğlu, “Farklı görüşleri her zaman önemsiyoruz ve değer veriyoruz. Değişik gruplardan gelen temsilciler ile bu fikirler doğrultusunda çalışmalara yön vereceğiz. Salihli’de birçok bilinmeyen ve Sart mahallemizde bulunan paranın ilk basım yeri olarak da bilenen Sart harabelerinin yeteri kadar tanıtılmaması gibi sorunları böylelikle ortadan kaldıracağımızı düşünüyoruz. Salihlimize çok önem veriyoruz ve bu ortak çalıştayın şehrin tanıtılmasına katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu işbirliğimiz önümüzdeki günlerde yapılacak olan toplantılarla da devam edecektir. Yapılan çalıştayın tamamlanmasıyla Salihli’nin değişik alanlardaki rotaları belirlenecek ve kitapçık haline dönüştürülecektir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.