11 Ekim 2017 Çarşamba 16:53
Salihli protokolü, aşure hayrında buluştu

Salihli Ticaret Borsası Muharrem Ayı dolayısıyla Aşure günü etkinliği düzenlendi. Milli Birlik ve Demokrasi Meydanı’nda ile Salihli Ticaret Borsası hizmet binası önünde kurulan stantlarda dağıtılan aşure hayrına ilçe protokolü tam kadro katılırken vatandaşlar da aşure hayrını yoğun ilgi gösterdi.

Geleneksel Aşure hayrını bu yılda gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Borsa Başkanı Yetiş Aksoy, Muharrem Ayı’nın birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının üst düzeyde olduğunu gösteren ay olduğunu ifade etti. Aşure gününde yaklaşık 3 bin kişiye aşure hayrı yaptıklarını belirten Aksoy, “Barışın, kardeşliğin ve kucaklaşmanın yüzyıllardır süregelen geleneğin, başta Salihli’de olmak üzere tüm ülkemizde birlik ve beraberliği pekiştirmesini, herkese bolluk, bereket ve güzellikler getirmesini diliyorum” dedi.

Ticaret Borsası’nın geleneksel aşure günün etkinliğine katılan Kaymakam Turgut Çelenkoğlu, Belediye Başkanı Zeki Kayda, İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran ile Borsa Başkanı Yetiş Aksoy, kazanın başına geçip elini kepçeyi alarak vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.