13 Aralık 2017 Çarşamba 17:42
Salihli OSB’de yılın son toplantısı yapıldı

Salihli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimi yılın son toplantısını Belediye Başkanı Zeki Kayda başkanlığında gerçekleştirdi.

Belediye Encümen Salonunda yapılan toplantıya, Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Basri Ersoy, Abdülkadir Akkaplan ve Bülent Tekeli ile OSB Müdürü Çağrı Duygu katıldı.

İdari ve mali konuların görüşüldüğü toplantıda, Salihli OSB 2. etapta arsa tahsisi başvuruları, yapımı süren altyapı çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Geride kalan 1 yıllık çalışmaları değerlendiren Başkan Kayda, OSB 2. etabın yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördüğünü dile getirdi. Başkan Kayda, 2. etabın ilçenin en önemli sorunlarından olan işsizlik sorunun çözümü konusuna önemli katkı sunacağını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.