11 Mayıs 2017 Perşembe 08:59
(Özel haber) Saruhanlı’da görülen dev yılanlar korkuttu

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde bir çiftçi, bahçesinde fark ettiği biri yaklaşık 3 metre diğeri ise 1 buçuk metrelik yılanları görüntüledi. 3 metrelik yılanı fotoğraflayan, bir buçuk metrelik yılanı ise video kaydına alan çiftçi, yılanın saldırı anını da saniye saniye kaydetti.

Saruhanlı’nın Gözlet Mahallesi’nde zeytincilik ile uğraşan 38 yaşındaki Kadir Şentürk, bahçesinde görüntülediği yılanın saldırısına uğradı. Geçtiğimiz hafta sonu ekimini yaptığı zeytin fidanlarına bakım yapmak üzere gittiği bahçesinde yılan gören Kadir Şentürk, büyük şaşkınlık yaşadı. Hemen telefonuyla fotoğraf çeken Şentürk, yaklaşık 3 metrelik olduğunu ifade ettiği yılanın bir süre sonra fidanın dalına çıktığını daha sonra ise inerek ortadan kaybolduğunu söyledi. Yaklaşık iki saat sonra bahçesinde yaklaşık bir buçuk metrelik başka bir yılanla daha karşılaştığını kaydeden Şentürk, yılanı cep telefonuyla kayda aldığı sırada kendisine saldırdığını belirtti. Şentürk, "Geçen hafta sonu zeytinliğimizde çalışma yaparken bir yılan gördüm. Uzun zamandan beri o büyüklükte bir yılan görmemiştim. O arada yılan otluk kısma doğru gitmeye çalıştı, önüne geçip engelledim. Biraz oyalandıktan sonra küçük zeytin dalına çıktı. Bu sırada fotoğraf çektim. Daha sonra yılana zarar vermeden bölgeden uzaklaştırdım. Ortalama 2 saat sonra videoya da çektiğim diğer yılanı gördüm. Onunla da biraz oyalandım. Kendisine küçük toprak parçaları attım. Kendisi benim varlığımdan rahatsız oluyordu. ’Tıss’ şeklinde ses çıkarıyordu. O ara üzerime atladı. Videoda da bu görüntü var. Biraz izledikten sonra onu da kendi haline bıraktım" dedi.

Yılanların boyutları hakkında da konuşan Şentürk, "Ağaçta fotoğrafı çekilmiş olan yılanın ortalama boyu yaklaşık 3 metre kadardı. Diğer videosu çekilmiş olan yılanın ise tahminen boyu bir buçuk metre civarındaydı" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.