13 Aralık 2017 Çarşamba 17:27
Ortaokul öğrencilerinden sosyal markete destek

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Milli Egemenlik Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, evlerinde kullanmadıkları ihtiyaç fazlası eşyalarını Salihli Belediyesi Sosyal Market Evi ve Gıda Bankası’na getirip teslim ederek, ihtiyaç sahiplerine ulaşması için katkıda bulundu.

Din Kültürü Öğretmeni Sevim Adıgüzel’in “Yardımlaşma” konusu kapsamında başlattığı sosyal sorumluluk projesi ile öğretmenler Hikmet Tokcan, Reyhan Gürel ve Şefika Karaoğlu ile birlikte Sosyal Market Evini ziyaret ederek yardımda bulunan öğrenciler, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu’ndan sosyal marketin işleyişi ve çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

İhtiyaç sahibi vatandaşların yaşam koşullarının iyileştirilmesi konusunda Sosyal Market Evi ve Gıda Bankası’nın önemli bir işlevi olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Karaoğlu, “Belediyenin asli görevlerinin dışında, halka sorumluluk sağlayan bir görevi de var. Bu anlamda Salihli Belediyesi’nin Sosyal Market Evi ve Gıda Bankası sizlerin derslerinde de gördüğü fazla olan eşyalar başka bir vatandaşın ihtiyacıdır felsefesiyle ortaya çıkarılmış bir yerdir. Evlerinizden getirdiğiniz ihtiyaç fazlası eşyaları için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.