11 Ocak 2018 Perşembe 14:44
Mutlu Mahallesi artık daha mutlu

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Mutlu Mahallesi’nde kanalizasyon hattında yaşanan sıkıntıyı giderdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerde ortaya çıkan ihtiyaçları gideriyor. Bu kapsamda, Kanalizasyon Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Yunusemre ilçesine bağlı Mutlu Mahallesi’nde 10 metrelik alanda kanalizasyon hattında yaşanan sıkıntıyı giderdi. Yağmursuyu ızgaralarının da temizliğinin yapıldığı mahallede su taşkınlarının önüne geçildi. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun da Mutlu Mahallesi’ni geçtiğimiz günlerde ziyaret ederek, gerekli çalışmanın yapılacağının sözünü vermişti.

Mutlu Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Hastürkoğlu, “Mutlu Mahallesi 3717 sokaktayız. Bundan 10 gün önce dile getirmiş olduğumuz kanalizasyon sıkıntımız Cengiz Ergün Bey’in talimatları doğrultusunda ortadan kaldırıldı" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.