20 Ocak 2018 Cumartesi 16:56
MİS Yönetim Kurulu’ndan Kent Müzesi’ne tam not

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası (MİS) Yönetim Kurulu Üyeleri’ni Turgutlu Kent Müzesi’nde ağırladı. Turgutlu kent tarihinin gözler önüne serildiği müzeye hayran kaldıklarını belirten MİS Genel Başkanı Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kente değer katan çalışmalarından dolayı Başkan Şirin’i tebrik etti.

Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası’nın aylık yönetim kurulu toplantısı için Türkiye’nin dört bir yanından Manisa’ya gelen belediye başkanları ve genel müdürleri Turgutlu Belediyesi Kent Müzesi’ni gezerek Belediye Başkanı Turgay Şirin’in misafiri oldu. Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası Genel Başkanı Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri Turgutlu Kent Müzesini gezerek müze sorumlusu Mehmet Gökyayla’nın sunumu ile Turgutlu tarihi hakkında bilgi edindi. Turgutlu Kent Müzesi’ni beğendiklerini ifade eden Başkanlar, böyle bir müzeyi Turgutlu’ya kazandırdığı için Belediye Başkanı Turgay Şirin’i tebrik etti.

Heyet daha sonra akşam yemeği için Palm City Hotele geçerken, yönetim kurulu üyelerine akşam yemeğinde Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç da eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.