14 Aralık 2017 Perşembe 13:03
Mimar Sinan üst geçidinde sona yaklaşıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Bulvarı üzerinde Merkez Efendi ve Hafsa Sultan Mahallelerini birbirine bağlayan yolda başlattığı yaya üst geçidi projesinin sonuna yaklaşılıyor. 28 metre uzunluğunda 7 metre çapta genişliğe sahip olan üst geçidin montajı da önceki gece tamamlandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kısa süre önce Mimar Sinan Bulvarı üzerinde çalışmalarını başlattığı üst geçit projesi, hızla ilerliyor. Hafsa Sultan ve Merkez Efendi Mahallelerini birbirine bağlayan yolda konuşlandırılan projede, üst geçidin montajı da önceki gece yapıldı. Gece yarısından sonra trafiğe kapalı bir şekilde çalışmaların gerçekleştiğini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, geçidi en kısa zamanda kullanıma açmayı planladıklarını söyledi. 28 metre uzunlukta olan ve 7 metre çapta genişliğe sahip olan bu üst geçidin, vatandaşların trafikte sorun yaşamadan kolayca ulaşmak istedikleri noktaya varmalarını sağlayacağını belirten Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda başladığımız proje, vatandaşlarımıza önemli kolaylıklar sağlayacak. Güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçilebilecek. Vatandaş odaklı projelerimizle, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.