07 Kasım 2017 Salı 12:13
MHP’li ilçe başkanının dükkanı kurşunlandı

Manisa’da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten’e ait iş yerinin vitrini gece yarısı kimliği belirsiz bir kişi tarafından kurşunlandı.

Olay, gece 02.30 sıralarında Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı Utku Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten’e ait film satışı yapılan dükkanın vitrinine kimliği belirsiz bir kişi tarafından tüfekle yakından 2 el ateş edildi. Ateş sonucu boş olan dükkanın vitrin camı parçalandı. Ateş açan saldırgan ise olay yerinden kaçarken, olayı gören çevredekilerin haber vermesi üzerine polis ekipleri sevk edildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar tamamlanırken, polis şimdi her yerde saldırgan şahsı arıyor.

"Arkadan ne çıkacağına bakacağız"

Yaşanan olayla ilgili konuşan MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, "Gece saat 22.30 sıralarında iş yerimi kapatıp evime geçtim. Sabah da dükkan komşularım aradı. Camda bir delik olduğunu söylediler. Sağ olsun polis ekipleri ilgilendi. Olay yeri inceleme ekipleri geldi. Her halde tahminimce tüfekle iki sefer ateş edilmiş gece 01.30-02.30 arasında. Çevredekiler duymuş. Polis arkadaşlar incelemeleri yapıyorlar. İnşallah failleri kısa sürede yakalanır. Komşulardan görenler var. 1 kişi yakından mesafeden cama sıkıyor ve kaçıyor. Kasıt olduğunu düşünmüyorum. Kimseyle bir husumetimiz yok. Allah’a şükür 25 senedir esnafız burada. Arkadaş ne çıkacağına bakacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.