04 Nisan 2018 Çarşamba 12:01
MHP Lideri Bahçeli Manisa’da 207 projenin açılışını yapacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 28 Nisan tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımıyla 5 ilçede 207 proje ve 1 milyar 402 milyon liralık yatırımın hem temelini atacaklarını hem de açılışını yapacaklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Web TV’ye konuk olarak gündeme yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz Perşembe günü, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ üst yönetimiyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ettiklerini belirten Ergün, “Geride kalan Milliyetçi Hareket Partisi kurultayının partimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ettik. Yapılan kurultayda tekrar seçilmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerimizi sunduk. Çok iyi ve güzel bir şekilde karşılandık. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ile yaptığımız istişarelerimiz oldu” dedi.

Bahçeli’nin katılımıyla 28 Nisan tarihinde 5 ilçede 207 proje ve 1 milyar 402 milyon liralık yatırımın hem temelini atacaklarını hem de açılışını yapacaklarını belirten Başkan Ergün, "Geçen ay mecliste Öğretmenevi kavşağının adı Sayın Devlet Bahçeli kavşağı oldu. Destek veren meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum. Hem bu kavşağın hem de Akhisar, Sarıgöl, Soma, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde yapacağımız toplu açılış ve temel atmaları Sayın Genel Başkanımızın teşrifiyle olacak" diye konuştu.

Geride kalan 6 ay içinde 3’üncü kez Bahçeli’yi Manisa’da ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını da belirten Başkan Ergün, “Tarihte bunun bir örneği yok. Genel Merkez’de görüştüğümüz Genel Başkan Yardımcılarımız, Genel Sekreterimiz ve partililerimiz bir yıl içerisinde bile 3 defa bir ile gittiğini görmediklerini söylediler. Bunun mutluluğunu yaşadık. Allah utandırmasın. Yine en güzel şekilde kendilerini Manisamızda ağırlayacağız” ifadelerini kullandı.

28 Nisan’da yapılacak olan temel atma ve açılış töreninin taslak programı hakkında da konuşan Başkan Ergün, “Şehzadeler ve Yunusemre’deki hizmetlerimiz için Cumhuriyet Meydanı’nda saat 13.00 gibi miting olacak. Sayın Genel Başkanımız burada vatandaşımıza hitap edecek. Öncesinde, 12.00 gibi Genel Başkanımızı makamda ağırlayacağız. Mitingden sonra 14.45’te Akhisar Belediyesi önünde yer alan meydanda Genel Başkanımız Akhisarlılarla buluşacak. Oradan Soma’ya geçeceğiz. Saat 16.00 gibi Soma’da Cengiz Topel Hükümet Meydanı’nda vatandaşlarımıza hitap edecek. Daha sonra ise Sarıgöl ilçemizde olacağız. Saat 19.15 gibi Sarıgöl Hükümet Meydanı’nda Genel Başkanımız vatandaşlarımızla buluşacak. Daha önce Ankara güzergahındaydı, şimdi de merkez ve İstanbul güzergahında projeler için tören düzenleyeceğiz. Tabi program taslak. Net program önümüzdeki süreçte belirlenecek” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.