03 Ekim 2017 Salı 15:27
Mevcut projeler üreticiler için revize ediliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yunusemre ilçesi Pınarköy Mahallesi’nde bulunan mevcut göleti genişleterek 340 dekar arazinin sulanmasında kullanılması için üreticilerin hizmetine sunacak.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerdeki vatandaşların gelirlerini arttırmaya yönelik yatırımlarını sürdürürken, üreticilerin de yanında olmaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bircan Gençoğlu ve Kırsal Alan Şube Müdür vekili Duran Akdağ Yunusemre ilçesi Pınarköy Mahallesi’nde bulunan mevcut gölette incelemelerde bulundu. Gençoğlu ve Akdağ yaptığı etüt çalışması sonucunda üreticilerden gelen talep üzerine göletin büyütülerek tarımsal sulamada kullanılmasına yönelik çalışmaları başlattı. Yaklaşık 340 dekar arazinin sulanmasında kullanılacak tesisten 21 aile tarımsal faaliyette yararlanacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bircan Gençoğlu, planlanan tesisin en kısa sürede tamamlanacağını belirterek, üreticilere hayırlı olması temennisinde bulundu. Çalışmaların 17 ilçede tüm hızıyla devam edeceğini belirten Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda çalışmaların devam edeceğini belirterek, her zaman üreticilerin yanında olan Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin bundan sonra da desteğine devam edeceğini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.