12 Ekim 2017 Perşembe 11:48
MASKİ’de, Master Planının protokolü imzalandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmalarının daha kaliteli, sistematik ve ekonomik hale getirilmesi amacıyla oluşturulacak master plan kapsamında pilot bölge seçilen Kula için Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanlığı ile protokol imzaladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa’ya kazandırılacak olan yeni hizmet ve yatırımlarda yol gösterici niteliğindeki master plan kapsamında TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanlığı ilepilot bölge seçilen Kula için protokol imzaladı. TMMOBJeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Alim Murathan, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ile makamında görüşerek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Şube Başkanı Murathan’a, Jeoloji Mühendisleri Odası Manisa İl Temsilcisi Kerem Kadir Oğuz, Oda Yöneticisi Jeoloji Mühendisleri Fikret Göktaş, Hüseyin Uytun ve Nuran Sevimli Akkoç eşlik etti. MASKİ Projeler Daire Başkanı Bircan Kaynak da imza töreninde hazır bulundu.Master planı kapsamında yapılacak olan çalışmaların koordinasyonu ve kontrolü Projeler Dairesi Başkanlığınca yapılacak.Master plan ile ilgili Kula ilçesinde yürütülecek çalışmalar, diğer ilçelere de örnek teşkil edecek.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, “17 ilçe merkezinde ve mahallelerinde yürüttüğümüz altyapı çalışmalarının daha kaliteli, sistematik ve ekonomik hale getirilmesi amacıyla oluşturacağımız master plan kapsamında jeolojik yapısından dolayı pilot bölge olarak Kula ilçemizi belirleyerek protokolümüzü imzaladık. Bu kapsamda Kula ilçemizdeki çalışmalar tüm ilçelerimize örnek teşkil edecek. Bu çalışmalardan yola çıkarak diğer ilçelerimizde de çalışmalarımıza devam edeceğiz. TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanlığı ve Dokuz Eylül Üniversitesi işbirliği ile hayata geçireceğimiz plan sayesinde mevcut durum üzerinden ileriye dönük köklü ve kalıcı projeler geliştirmeyi sağlayacağız. Bu protokol kapsamında TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Alim Murathan, Jeoloji Mühendisleri Odası Manisa İl Temsilcisi Kerem Kadir Oğuz ve Oda Yöneticisi Jeoloji Mühendislerine teşekkür ederim” dedi.

Ekim ayı toplantısı yapıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün İş Sağlığı ve Güvenliği Ekim ayı toplantısı gerçekleştirilerek, daha güvenli bir çalışma ortamı yaratmaya yönelik istişarelerde bulunuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, iş sağlığı ve güvenliği konusunda tedbiri elden bırakmamak amacıyla aylık düzenlediği toplantılarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ’nin İş Sağlığı ve Güvenliği Ekim ayı toplantısı MASKİ Genel Müdür Yardımcısı ve İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Başkanı Mahmut Bilgen’in başkanlığında gerçekleşti. İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Hayri Okkalı, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Uğur Başkal’ın da katıldığı toplantıda il genelinde yürütülen çalışmalar esnasında tüm güvenlik önlemlerinin alınması ve doğru biçimde uygulanmasına yönelik gündem maddeleri görüşüldü.

“Kurallara uymak, herkesin yararına”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı ve İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Başkanı Mahmut Bilgen, “Manisamızın 17 ilçesinde gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizin tamamında iş sağlığı ve güvenliği konusuna özel hassasiyet gösteriyoruz. Bu önlemler, en başta personelimizin sağlık ve güvenliği, sonrasında ise yapılan işin uzun ömürlü ve kalıcı olması açısından kesinlikle ihmal edilmemesi gereken kurallardır.Dolayısıyla bunlara uyulması hem çalışanlarımızın ve hemşerilerimizin, hem de Manisamızın faydasınadır. Bu amaçla merkez ve ilçelerimizde konuyla ilgili eksikliklerin tespiti ve giderilmesi adına gerekli talimatlarımızı vererek, değerlendirmelerde bulunuyoruz. Amacımız daha güvenli bir çalışma ortamı oluşturmaktır” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.