30 Eylül 2017 Cumartesi 10:31
Manisa Valisi Güvençer Kula’da muhtarlarla buluştu

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kula ilçesini ziyaret ederek muhtarlar ile bir araya geldi.

İlçe ziyareti kapsamında ilk olarak Kula Kaymakamı Osman Güven’i makamında ziyaret eden Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer Kula ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

Yunus Emre Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen muhtarlar buluşmasına ise Vali Güvençer’in yanı sıra Vali Yardımcısı Hüseyin Karameşe, Kula Kaymakamı Osman Güven, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa İl Jandarma Komutan yardımcısı, il ve ilçe bazında daire müdürleri katıldı.

Toplantı öncesi kısa bir açılış konuşması yapan Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, "Bu toplantılarımızı tüm ilçelerimizde gerçekleştiriyoruz. Bugün Kula’dayız. Bu toplantılar ile ilçemizdeki sıkıntılarımızı dile getirebiliyoruz. Şuanda sorunu bulunan muhtarlar ile görüşerek cevap aramak için biraraya geldik." dedi. Basına kapalı gerçekleşen programda muhtarların talepleri dinlendi.

Toplantıdan sonra Şah Süleyman Camiinde kılınan Cuma namazının ardından muhtarlar ile öğle yemeğinde biraraya gelen Vali Güvençer ardından Kula Yaren ekibi müzik dinletisine katıldı.

Vali Güvençer Kula Belediye Başkanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretinin ardından Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından Kula ilçesine kazandırılan tesis inşaatında incelemelerde bulundu.

Son olarak Kulalı dericiler ile bir araya gelen Vali Güvençer, Kula Organize Sanayi Bölgesinin ve müteşebbis heyetinin oluşturulması konularının da görüşüldüğü basına kapalı toplantıda dericilerin sorunlarını dinledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.