Editör
Editör
19 Mayıs 2022 Perşembe 13:08
Manisa Salihli'de 280m² bahçeli kerpiç iki ev icradan satılıktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan duyuruya göre; 

konu taşınmaz Manisa İli Salihli İlçesi, Seyrantepe Mahallesi ve Tapunun 378 Ada, 46 Parselde kayıtlı 280,10m2 yüzölçümünde bahçeli kerpiç iki ev niteliğindedir.
Taşınmaz Derbent Caddesi ve 132 Sokak cephelidir. Derbent Caddesi cepheli kısmında duvar ve sürgülü büyük demir kapı vardır. Bu cephedeki evler yıkılmış ve boştur. 132 Sokak tarafında iki katlı yapı vardır ve 45,00m2'dir. Zemin katı depodur ve sürgülü kapısı vardır. Sıvasız ve bakımsızdır. Normal kata çıkış merdiveni yoktur. Normal kata bahçeden girilmektedir. İki odası, çatıya çıkan merdiven ve wc vardır. Bakımsız ve kullanılmamaktadır. Konutun elektriği ve suyu yoktur. Taşınmazın imarı bitişik nizam 3 katlı konut alanıdır. Taşınmazın imar planı içinde olduğu için belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır.tam hissedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.