19 Aralık 2017 Salı 13:09
Kırkağaç’ın yolları bakımdan geçti

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından il genelinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, ekipler Kırkağaç ilçesi Alacalar Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri il genelinde sürdürdüğü yol yapım ve onarım çalışmalarını hava şartlarının el verdiği ölçüde sürdürüyor. Yapılan çalışmalar ile gerek ilçeler arası gerekse de ilçe içindeki mahalle arasındaki yollarda çalışmalar ekipler tarafından sürdürülerek, gerek trafik güvenliği gerekse de yol konforu arttırılmaya devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar arasında Kırkağaç ilçesi Alacalar Mahallesi’nde ekipler tarafından sıcak asfalt çalışması yapılıyor. Yol Yapım ve Onarım Dairesi ekipleri tarafından yapılan çalışmanın tamamlanmasının ardından yolun konfort standartları artacak aynı zamanda yolun güvenliği artmış olacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman da yapılan çalışmaları yerinde takip etti.

Son Güncelleme: 19.12.2017 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.