31 Mayıs 2017 Çarşamba 16:59
Kesmeye kıyamadığı ağaçlar deponun içinde kaldı

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde bir inşaat ustası evinin bahçesine yapacağı depo için ağaçları kesmeye kıyamayınca, ağaçları deponun içinden geçirerek inşa etti.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde yaşayan 52 yaşındaki inşaat ustası Süleyman Dağtekin, evinin bahçesine çeşitli eşyalarını ve çuvalladığı kuru üzümlerini yerleştirmek amacıyla depo yapmak istedi. Evin bahçesinde bulunan 3 ağacı kesmeye kıyamayan Dağtekin, ağaçları deponun içinden geçirerek inşa etti. Ağaçlarını sevdiğini söyleyen Dağtekin, "İnşaat işçisi olduğum için doğayı bozmadan, ağaçlara zarar vermeden hem depo amaçlı hem de kurbanlık koyunlarımı beslemek için burayı kurdum. 50-60 metrekare civarında güzel bir iş çıkardık. Ağaçları kesmeyi de düşünmedim" dedi.

Ağaçlara damlama sulama sistemi de kuran Dağtekin, yaptığı depoyu görenlerin büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.