07 Ekim 2020 Çarşamba 14:53
Kafası teneke kutuya sıkışan kediyi temizlik işçisi kurtardı

Manisa’nın Soma ilçesinde bir temizlik işçisi çöp konteynırını boşaltmak üzereyken kafası teneke çay kutusuna sıkışan kediyi fark ederek, kedinin sıkışan başını yumuşak hareketlerle sıkıştığı yerden kurtardı. Kafası sıkıştığı kutudan kurtarılan kedi ise hızla kaçarak gözden kayboldu.

Soma Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde görevli işçilerden Erhan Arslan Zafer Mahallesi’nde rutin temizlik faaliyeti yaptıkları sırada araca boşaltmak üzere oldukları çöp konteynırında bir şeyin hareket ettiğini fark etti. Hemen duruma müdahale eden Arslan, bir kedinin kafasının boş çay kutusuna sıkıştığını gördü. Kediyi konteynırdan çıkaran Arslan, zarar vermeden sıkıştığı yerden çıkarmak için uğraş verdi.

Kediyi sıkıştığı yerden kurtaran Arslan evsel atıkların mutlaka sokak hayvanlarını düşünerekten atılması gerektiğini de vurguladı.

Arslan, çöp konteynırlarında zaman zaman böyle durumlarla karşılaştıklarını belirterek meslektaşlarına da uyarıda bulunarak mutlaka boşaltmadan önce konteynıra bakılması gerektiğini hatırlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.