21 Eylül 2017 Perşembe 17:10
İhracat ürünlerine sıkı denetim

Salihli İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Demir, 2017 yılının ilk 9 ayında 530 ihracat denetimi yapıldığını söyledi.

İlçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren gıda ve yem işletmelerinin, ihracat işlemlerinin ilçe müdürlüğü bünyesinde çalışan kontrol görevlileri tarafından gerçekleştirildiğini belirten Demir, “2017 yılının ilk 9 ayında Salihli Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğümüz tarafından 530 ihracat denetimi yapıldı. Bu denetimlerde 530 parti ürün kontrol edilirken, 133 sağlık sertifikası da düzenlenmiştir” dedi.

İlçede üretilen 9 ayrı bitkisel gıda ürününün 21 farklı ülkeye ihraç edildiğini kaydeden Demir, “Salihli’deki firmalar tarafından üretilen ve İlçe Müdürlüğümüz tarafından Sağlık Sertifikası düzenlenen, 9 çeşit bitkisel gıda 21 farklı ülkeye, 3 çeşit hayvansal gıda 14 farklı ülkeye ve yem ürünleri 7 farklı ülkeye ihraç edilmiştir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.