02 Ekim 2017 Pazartesi 17:21
Huzurevi sakinleri Atatürk Kentpark’ta ağırlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Yaşlılar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında İsmail-Muammer Cider Huzurevi sakinlerini, Atatürk Kent Parkı’nda ağırladı. Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Merve Ateş de, huzurevi sakinlerinin tek tek elini öptü ve karanfil armağan etti.

Yaşlılar Günü etkinlikleri kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi, İsmail-Muammer Cider Huzurevi’nde kalan sakinlerine yönelik olarak program düzenledi. Atatürk Kent Parkı’ndaki programa Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Merve Ateş, Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Asena Demir, huzurevi personeli ve huzurevi sakinleri katıldı. Daire Başkanı Merve Ateş, tüm konukların tek tek elini öptü ve onlara karanfil armağan etti. Çeşitli ikramlar ve müzik dinletilerinin yapıldığı etkinlikte, huzurevi sakinleri güzel bir gün geçirdi. Etkinlik hakkında bilgiler veren Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Merve Ateş, “Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla, huzurevindeki yaşlılarımıza yönelik çay kahve etkinliği düzenledik. Onları yalnızca bir gün hatırlamakla kalmıyor, sık sık ziyaretlerde bulunuyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e de bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.