10 Ekim 2017 Salı 17:31
Hayvanseverlerden Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür

Hayvanları Koruma Derneği (HAKDEM) Manisa Şubesi Başkanı Reyhan Elbirliler, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş’ı ziyaret ederek hayvan hakları ve sağlığı konusunda yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Hayvanları Koruma Derneği (HAKDEM) Manisa Şubesi Başkanı Reyhan Elbirliler, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş’ı ziyaret etti. Hayvan hakları ve hayvan sağlığı konusunda Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin üzerine düşen tüm görevleri yerine getirdiğini belirten Elbirliler, Başta Başkan Cengiz Ergün’e, sonra da Sağlık İşleri Dairesi çalışanlarına ve tüm yetkililere minnettar olduklarını belirtti. 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nün kendileri için yalnızca bir günden ibaret olmadığını vurgulayan Elbirliler, “Bu konuda yıllardır özlemle beklediğimiz iletişimi Büyükşehir Belediyesi çalışanlarında, Sağlık İşleri Daire Başkanımız Talip Akbaş’ta gördük. Umutlandık. Ne gündeme geldiyse bunun gerçekleştiğini gördük. Sayın Cengiz Başkanımızın, Talip Başkan’ın, genel sekreter ve yardımcılarının destek ve çabalarıyla bu etkinliklerden faydalanmaya, haberdar olmaya başladık. Sayın Hüner Coşkuner’in sahne aldığı konser de işte böyle bir çabanın sonucu. Teşekkür amacıyla Sayın Talip Akbaş’ı ziyaret etmek için geldik. Ben aslında resim sanatçısıyım. Teşekkürümü de el emeğimi taşıyan bir ürünle yapmak istedim” dedi. Elbirliler, Talip Akbaş’a kendi stiliyle hayata geçirdiği özel bir tablo hediye etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş da nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugün dünden iyiyiz, yarın da bugünden iyi olacağımıza kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.