06 Ekim 2017 Cuma 12:41
Hayvanları Koruma Günü’nde barınağa akın ettiler

Turgutlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri çerçevesinde küçük hayvan dostlarını ağırladı. Turgutlu’daki çeşitli okullardan gelen öğrenciler barınaktaki hayvanlar ile yakından ilgilenirken, veteriner hekim Yunus Karatosun’dan da bilgiler aldılar.

Turgutlu’da eğitim öğretim veren Kocatürk Koleji, Bilgikent Koleji ve Sevgi Pınarım Kreş ve Gündüz Bakımevleri’nin küçük hayvan dostları 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde Turgutlu Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevini ziyaret etti. Öğretmenleri ve idarecileriyle birlikte bakımevini gezen öğrenciler çalışmalar hakkında Temizlik İşleri Müdürü Evren Erbaş Ser’den bilgi aldı. Barınakta veteriner hekim olarak görev yapan Yunus Karatosun’dan hayvanlar hakkında bilgi alan hayvan dostu küçük öğrenciler hayvanlar ile yakından ilgilendiler ve yanlarında getirdikleri yiyecekler ile hayvanları beslediler.

Turgutlu Belediyesi Eğitim ve Gençlik Merkezi (TURBEM) tarafından Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in hayvanlara verdiği önem doğrultusunda gerçekleştirilen ve Turgutlu’da ilk defa düzenlenen ’Siz Yogaya Onlar Mamaya’ etkinliğinde değeri bin 5 bin 100 lira olan mamalar da barınağa teslim edildi. Sosyal İşler Müdürlüğü işbirliği düzenlenen etkinlikte toplanan mamalar için hayvanseverlere teşekkür eden Temizlik İşleri Müdürü Evren Erbaş Ser, “TURBEM ve hayvansever dernekleri ile düzenlenen etkinlik olan 2Siz Yogaya Onlar Mamaya’ sloganıyla yoga etkinliğinde toplanan mamalar barınağımıza teslim edildi. Bağışta bulunan başta Turgutlu Doğa ve Hayvan Dostları Derneği olmak üzere tüm hayvansever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.